dimecres, 5 de març del 2014

CONCURS DE MICROREL@TS ERÒTICS

La Biblioteca Municipal Pere Blasi, juntament amb l'Oficina de Català de Torroella de Montgrí (Consorci per a la Normalització Lingüística), han mobilitzat de nou la xarxa social Facebook per tal de recollir un munt de microrelats amb motiu de la diada de Sant Jordi.
Per això, ens hem aventurat a organitzar el Concurs de microrelats eròtics i us proposem d'escriure'n un sobre qualsevol temàtica relacionada amb el sexe, el desig i els moments intensos que desperta sempre una situació eròtica. 

Sabem, però, que és difícil condensar una història en 500 caràcters, però tot és possible si tenim ganes de comunicar-nos i, per aquest motiu, volem que tothom s'engresqui a participar-hi, perquè aquest projecte és una manera bonica de propiciar les relacions interpersonals i de fomentar la narrativa creativa a través de les xarxes socials.

Enguany, a més, celebrem el centenari del naixement de Joan Vinyoli, un dels més grans poetes catalans del segle XX, i probablement el més influent entre les generacions posteriors de poetes catalans.

Com a homenatge a aquest gran poeta, hem triat el següent poema, el qual conté dues frases que haureu d'introduir en els microrelats que ens envieu: No ens toquem. Evaporem-nos.

        AVENTURAR-SE

Aventurem-nos un matí d'abril
a recórrer a ple sol, insinuat només,
les avingudes netes fistonades d'herba
d'aquest jardí sense encara records.

Anem fins a l'umbracle a reposar,
sense dir res, sentim-nos l'un
molt prop de l'altre. No ens toquem.
         Evaporem-nos.